ADPP A RELUAT LUCRĂRILE DE PLOMBARE ȘI BETONARE

ADPP A RELUAT LUCRĂRILE DE PLOMBARE ȘI BETONARE

Lucrările de plombare și betonare din municipiul Giurgiu realizate de Primăria Giurgiu prin ADPP au fost reluate de la începutul acestei săptămâni. Astfel, angajații ADPP lucrează intens pe șoseaua de Centură P1, P2, Aleea Plantelor, șoselele Bălănoaiei, Sloboziei, Alexandriei, strada Pictor Grigorescu și în sensul giratoriu de la intrarea în oraș. Începând de miercuri, după frezarea și pregătirea locurilor, se va trece la lucările propriu-zise de plombare. În același timp, în cartierele Istru și Negru Vodă sunt realizate lucrări de reparații la carosabil prin betonare. De asemenea, acolo unde este necesară intervenția, lucrătorii ADPP realizează lucrări de reparații la trotuare.

Primăria Giurgiu informează cetățenii care vor să aducă la cunoștință despre problemele în legătură cu trotuarele de pe străzile unde locuiesc, că pot face sesizări la sediul ADPP de pe Aleea Plantelor sau pe adresa de email sesizari@primariagiurgiu.ro și în cel mai scurt timp sesizarea va fi transmisă în vederea soluționării.

Ultima modificare: 24.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul TAXA SPECIALĂ DE LIBERĂ TRECERE PENTRU AUTOVEHICULELE CU MASA MAI MARE DE 7,5 TONE, OBLIGATORIE DE LA 1 IUNIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.